De voorbereiding
De voorbereiding
is in volle gang

De voorbereiding

Beste mensen,

 

Het is bijna zo ver! Op 5 april gaan wij voor de bouwreis naar Cambodja. Onze voorbereidingen zijn in volle gang: de prikken zijn gezet, paspoorten geregeld en de werkkleding (met dank aan sponsor Glashouwer bedrijfs- en promotiekleding) is geregeld. Nu nog wat deet, zonnebrand met hoge factor, ORS en andere kleinigheden inslaan en we zijn er klaar voor.

 

 

Op 26 februari jl. hebben wij in Leusden kennis gemaakt met de andere 9 bouw­reis­genoten en meer informatie gekregen over de plannen aldaar. Het enthousiasme in de groep is enorm en we kunnen niet wachten om te starten. Op 5 april vliegen we vanaf Amsterdam via Singapore naar de stad Siem Reap waar we verblijven. De exacte bouwlocatie zal kort voor onze komst worden bepaald door de stichting Habitat. Zij coördineren daar meerdere bouwprojecten en zetten ons in waar nodig. Het is voor ons dus nog afwachten waar we exact aan de slag gaan en welke werkzaamheden wij exact gaan uitvoeren.

 

 

Starten wij met de funderingswerkzaamheden of gaan wij verder bouwen aan een woning die al voor een deel door voorgangers is gebouwd? Één ding is zeker, het is er warm. April is de warmste maand van het jaar en we moeten rekening houden met 38 graden.

 

Wij zien er naar uit om samen met de toekomstige bewoner te gaan bouwen aan hun woning. Jullie bedankt voor alle enthousiaste reacties en de donaties, overweldigend allemaal. Eenmaal op locatie is ons doel om een ‘verslag van de dag’ te publiceren op onze site www.bouwreiscambodja.nl zodat jullie onze ervaringen kunnen volgen.

 

Jullie horen van ons!

 

Sander & Hendrik & Jeroen